Ne Demek Keko : Keko Nedir Keko Nedir : Yüksek değerli erkek olmak demek iyi bir erkek olmaktır.

Ne Demek Keko : Keko Nedir Keko Nedir : Yüksek değerli erkek olmak demek iyi bir erkek olmaktır.. Öncelikle yüksek değerin ne olduğunu objektif olarak belirlemeliyiz. Bu sözcüğün anlamı bilinmeyenler doğal olarak internet üzerinden keko ne demek diye araştırma yapıyor. Yüksek değerli erkek olmak demek iyi bir erkek olmaktır. Keko, kürtçe bir kelime olup ağabey anlamına gelir. Keko kelimesi tarihte bilinen ilk kez aptal, bön c (1968) :

Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Diyeceksiniz ki turklerin icinde kulanilabilir. Su anda icinde bulundugum karma fakat cikolatali bir keko mu yoksa cilekli bir keko mu oldugum belirtilmemis burdan. Bugün keko kelimesi çok yanlış anlamlarda telaffuz edilse de etimolojik olarak ağabey demektir. Ne kadar chil insanlar var yok baran kürt ismi değildir bilmem ne cahil bilmediğin dil hakkında yorum yapma baran kürtçede d zaten yağmur ayrıca kürtçede farsça dil zaten bulunmakta tıpkı sizin türkçenizde bazı ingilizze kelimeler olduğu gibi kürt isimleri güzel diye gaberiyorsunz ama koyamıyorsunuz kürtçe bir dil değilse senin bu sayfada ne işin var acabaaaa dünya.

Keko Ne Demek Si
Keko Ne Demek Si from galeri12.uludagsozluk.com
Anlamı kiroya benziyo ama keko sadece. Keko ne anlama gelir?keko aşk sözleri! Peki kürtçe'de sıklıkla kullanılan, yöresel olarak değişebilen bir ifade olan keke ne demek? Keko terimi vay grey tarafından 08.04.2007 tarihinde eklendi. Su anda icinde bulundugum karma fakat cikolatali bir keko mu yoksa cilekli bir keko mu oldugum belirtilmemis burdan. Argoda keko kelimesi saf anlamında kullanılır. Diyeceksiniz ki turklerin icinde kulanilabilir. İngilizcede ise animation olarak kullanılmıştır.

Neden hep keko denince herkes mero diyor?

Keko kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Son dakika › magazin › öykü çelik: → kuzine tarihte en eski kaynak alafranga çörek türkiye şeker fabrikaları, türk kadınının tatlı kitabı (1939) önemli not: Ama artık kıro sadece kürtler için kullanılmadığindan etnik köken memleket farketmesizin apaçi kilıklı hanzo davar ayı tayfasına kıro dendiği için kürtleri aşağılamaya yeni keko kelimesi kullanılmaya başlandı. Yorumlar kısmından keko isminin yorumlarını görebilirsiniz. Kek insanlara da denebilen terimlerden biri. Bu canlandırma dizi gibi uzun bölümler de sürebilir. Keko sözleri en komik ve en güzel keko sözleri sözümsöz keko sözleri aşk ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. bir anlam ol istedim hayatımda, ama sen yalan oldun yaşadığım her dakika. ağzı tabanca, dudakları namlu, sözleri gece mermisi! seni sevmek suçsa ara. Hayat bir oyunsa sen bu oyunun en son en zayıf şahsi oldun benim için. Argomuza asagilama ibaresi olarak yerlesmistir. Kalbinde bana yer yoksa güzelim, at gitsin o kalbi yerinden. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Keko kelime anlamı ne demek!

Anime tanımı için japon menşeili ve japonlara özgü kendine has bir üslubu olan çizimlerin canlandırılmasıdır, diyebiliriz. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? But, since the whole thing, meaning being küs with someone, is mostly used by children, or used not in a serious. Keko, kürtçe bir kelime olup ağabey anlamına gelir. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir.

Keko Ne Demek Gercek Zaman Bilgi Blogu
Keko Ne Demek Gercek Zaman Bilgi Blogu from gercekzaman.com
Neden hep keko denince herkes mero diyor? Fakat, kurt olmayanlarin kulanis sekili tammi ile irkci: Keko sözleri en komik ve en güzel keko sözleri sözümsöz keko sözleri aşk ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. bir anlam ol istedim hayatımda, ama sen yalan oldun yaşadığım her dakika. ağzı tabanca, dudakları namlu, sözleri gece mermisi! seni sevmek suçsa ara. Kanalıma şuraya tıklayarak abone olabilirsiniz (for subscribe) : Keko kelimesi tarihte bilinen ilk kez aptal, bön c (1968) : Keko derken, kiro kurt veya bahceli evler kirosu/kurdu anlamina geliyor. Keko kelimesi türkçe'de ağabey (hitap şekli) anlamına gelir. Kürtçe gibi kelime zenginliğine sahip bir dilinde elbet birçok hitap etme, seslenme ifadeleri vardır.

Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek?

Kürtçe (kurmanci) keko ağabey (hitap şekli) sözcüğünden alıntıdır. Bu kaynak kayıtlara geçmiş ve bu kelimenin kullanıldığı yazılı ilk kaynaktır. Bu canlandırma dizi gibi uzun bölümler de sürebilir. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Bir de bu bölgede aynı şekilde adaş. Hafız (sakarya) sakarya ve civarında en çok kullanılan bu hitap, karşıdaki insana saygınlık yükleyen bir sesleniş. Yüksek değerli erkek olmak demek iyi bir erkek olmaktır. Keko ne anlama gelir?keko aşk sözleri! Kürtçe sözcük kürtçe (kurmanci) kek ağabey sözcüğünden türetilmiştir. Kapitalizmin gerekliliklerine bir göz atalım. Keko nedir, keko ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Keko derken, kiro kurt veya bahceli evler kirosu/kurdu anlamina geliyor. İngilizcede ise animation olarak kullanılmıştır.

But, since the whole thing, meaning being küs with someone, is mostly used by children, or used not in a serious. Kürtçe (kurmanci) keko ağabey (hitap şekli) sözcüğünden alıntıdır. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Keko terimi vay grey tarafından 08.04.2007 tarihinde eklendi. Keko ne anlama gelir?keko aşk sözleri!

Keko Nedir Nasil Olunur Youtube
Keko Nedir Nasil Olunur Youtube from i.ytimg.com
Bugün keko kelimesi çok yanlış anlamlarda telaffuz edilse de etimolojik olarak ağabey demektir. Ben kendime keko demek istedim. Keko, kürtçe bir kelime olup ağabey anlamına gelir. Her ne kadar urfalılar, sıra gecesi o tür bi gelenek değildir, herkes kendi. Keko kelime anlamı ne demek! Keko sözler yazımızda keko sözleri, troll keko lafları, kısa tırrek sözleri 2021 ve unutulmaz keko mesajları bulabilirsiniz. Kalbinde bana yer yoksa güzelim, at gitsin o kalbi yerinden. Eşeko dizisinde ki bir karakterin adı.

Keko kelimesi türkçe'de ağabey (hitap şekli) anlamına gelir.

Kendini elit zanneden keko türü. Kapitalizmin gerekliliklerine bir göz atalım. Keko nedir, keko ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Söylenişi oldukça güzel olan bir seslenme şeklidir. Su anda icinde bulundugum karma fakat cikolatali bir keko mu yoksa cilekli bir keko mu oldugum belirtilmemis burdan. Keko derken, kiro kurt veya bahceli evler kirosu/kurdu anlamina geliyor. Keko sizce ne demek, keko size neyi çağrıştırıyor? Kürtçe sözcük kürtçe (kurmanci) kek ağabey sözcüğünden türetilmiştir. Eşeko dizisinde ki bir karakterin adı. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Neden hep keko denince herkes mero diyor? Siz de keko ismi hakkında yorum yazabilirsiniz. Kürtçe gibi kelime zenginliğine sahip bir dilinde elbet birçok hitap etme, seslenme ifadeleri vardır.

Argoda keko kelimesi saf anlamında kullanılır ne demek. But, since the whole thing, meaning being küs with someone, is mostly used by children, or used not in a serious.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama